
ΕΚΘΕΣΗ “ΤΑΜΑΤΑ, ΕΛΠΙΣ ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΟΣ” ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΛΟΛΑΣ ΝΤΑΪΦΑ
28 Ιουλίου, 2025
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ : “ΝΙΚΕ OF SAMOTHRACE”
31 Ιουλίου, 2025
Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας
HOLA FLAMENCO FESTIVAL :
Η τέχνη του φλαμένκο ζωντανεύει στην Ύδρα!
Την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025 στις 21:30
Το Hola Flamenco Festival, ένα διεθνές φεστιβάλ αφιερωμένο στην τέχνη του φλαμένκο, κάνει στάση φέτος στην Ύδρα, φέρνοντας μαζί του ρυθμό, πάθος και αυθεντική φλαμένκο ενέργεια! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Ιουλίου στον υπέροχο χώρο του Ιστορικού Αρχείου – Μουσείου Ύδρας, στο πλαίσιο της ελληνικής περιοδείας του φεστιβάλ.
Το φεστιβάλ, που κάθε χρόνο ταξιδεύει σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης και της Ελλάδας, εντάσσεται φέτος στο πρόγραμμα του φεστιβάλ Movimentos, σε συνεργασία με τον Τόπο Τεχνών Χώρα και την YF Productions. Μέσα από παραστάσεις, σεμινάρια και καλλιτεχνικές συμπράξεις, το φεστιβάλ μεταμορφώνει κάθε τόπο σε μια αληθινή γιορτή φλαμένκο, γεμάτη compás, ενέργεια και κοινότητα.
Στην Ύδρα, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική παράσταση από κορυφαίους καλλιτέχνες της διεθνούς φλαμένκο σκηνής:
- Francesca Grima “La Chica” – χορός
- Andrej Vujicic – ρυθμός, palmas, body percussion
- Eduardo Trassierra – κιθάρα
- Antonio Andreu – χορός
Μια βραδιά γεμάτη ένταση, ρυθμό και έκφραση, αφιερωμένη στην παράδοση του φλαμένκο και τη δύναμη της ζωντανής τέχνης.
Γενική Είσοδος: 20 €
Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας
Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025
Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες/Κρατήσεις: Ρεσεψιόν ΙΑΜΥ (2298052355)




